Din viata

Am înnebunit

S-a terminat. S-a dus. Nu mai e.

Vacanţa, ce credeaţi? Scurtă, cu un program de somn dat peste cap, cu prea puţine ieşiri, dar cu mult fotbal pe gheaţă. Şi pescuit la copcă. Şi săniuş. Nu ştiu care e cauza, e prima oară când se-ntâmplă , dar aştept să înceapă şcoala. Şi sunt nerăbdător. Poate din cauză că vreau să încep tare? Nu am avut o medie mare pe primul semestru, pentru că nici nu am vânat note şi nici nu m-am omorât cu învăţatul.

Semestrul ăsta vreau să învăţ. Dar mai mult pentru mine. Adică o să învăţ doar ce mă interesează, în special informatică, engleză şi matematică (cât de puţin). Nu zic română, penrtu că nu o să învăţ foarte mult, decât că o să-mi fac temele (care le iau uşor de pe net). Dar o să lucrez la lectură. Mi-am propus să citesc cel puţin o carte pe lună. Cel puţin. Până acum am citit Ion, Maitreyi şi M-am hotărât să devin prost.

În ceea ce priveşte engleza, promit solemn (sunt ironic!) să nu mai fac gălăcie la oră. În sensul că nu voi mai fi eu ăla care face clasa să râdă. Vă mai amintiţi de sexy brăileanca, da? Cu informatica vreau să fac performanţă. Am cumpărat cartea C++ Ghid pentru începători de Brian Overland şi pot spune că mi-am făcut ordine în cap. Şiruri, matrici, pointeri. La matematică mai promit că încerc să-mi fac tema acasă. Mai mult nu spun!

Astea fiind spuse, îmi doresc felicitări!